1. maaliskuuta 2011

Tupsuttelua eli pom-pommeilua

(ja kaikki tajus tuon otsikon)

Oli taas viikonloppu joka meni noin sekunnissa ohi, kävin kerho-ohjaajankoulutuksessa jossa oli lähinnä yläasteikäisiä mutta hyvin fiksuja sellaisia, sekä sedän vaimon viiskymppisissä joissa oli hyvää ruokaa ja boolia ja sitten tein tupsun.

Sinänsä aika hassua että tätä opettamassa oli 7- ja 9-vuotiaat siskontytöt, itse kun tuollaista en ikinä ole tehnyt - en edes ala-asteella! Joten pitihän sekin aukko sivistyksestä täyttää.

Sydän!
Jostain syystä tekijä vanhenee kahden edellisen kuvan välillä.. :D Niin rankkaa hommaa oli!
Ta-daa!
Krhm. Tosin siitä kyllä tuli aika iso, koska tein pikku hattusen tässä viime viikolla niin tämä tupsu on vähän liian kookas pipon egoon verrattuna(tätä samaa saattaa esiintyä myös joillain kaksilahkeisilla, HEH HEH).
No melkein olin päätellytkin tuon pipon ja silleen.

Oi että oon taas päässyt niin edustamaan noissa kuvissa, ah. Mutta pipoa varmaan vielä tarkemmassa esittelyssä myöhemmissä postauksissa!

(mitä, olin muutaman päivän poissa ja lukijoita tuli kaksi lisää? :o)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"yläasteikäisiä mutta hyvin fiksuja sellaisia"
ai että se on ihmeellistä jos yläasteikäset on fiksuja vai?? :D
...t.yläasteikäinen

Noora kirjoitti...

Yläasteikäinen, taisin vähän liioitella noin kirjoittaessani! Tarkoitin ehkä ennemminkin, että he uskalsivat olla omaperäisiä ja sanoa mielipiteensä ääneen. Näin ei ainakaan omalla yläasteellani aivan näin ei ollut, kaikkien kohdalla siis. Ja mm. ysillä oleva serkkuni on tosi fiksu, välillä mie kysyn häneltä apua ennemmin kuin hän minulta! :D