12. maaliskuuta 2011

Loman viimeiset päivät

Hei! Sitä ollaan kotouduttu Vuokatista ja ihana reissu oli, kuten aiemmista kuvista pystyi myös päättelemään :) Mustelmat on mustuneet vielä entisestään, mutta pitäpä noista!

PULLAA! Oli vielä halpaa, taisivat olla noin euron kipale! (ei sillä että olisin niitä kyllä maksanut. Mutta periaatteessa)
Tässä välissä voisin purkautua laukkuongelmastani, joka miulla on ollut aika pitkään siitä lähtien, kun Marimekon laukkuni vetoketju meni rikki. Valittelin asiasta siskontyttö 9-veelle ja hän suostui lainaamaan polkadot-laukkuaan(kyllä se E vaan kuulostaa hienommalta kuin puna-valko-pilkullinen!).
 
Mutta sitten senkin vetoketju meni rikki, tai ainakin sitä pitää venkslata monta kertaa ennen kun toimii.

Joten, oli muutosten aika.
Tällaiselle varhaismummolle ihanan iso(kaikki langat ja puikot ja koukut mahtuu tosi kätevästi 8DD), ja yllätin itsenikin ostamalla mustaa! Koska en ikinä käytä mustaa. No okei joskus. Ja niin, Seppälästähän tämä.
Ja sitten käytiin Sotkamossa vähän shoppailee! Haha, muut käy lomille Helsingissä ja vaikka missä ostoksilla ja minä menen Sotkamoon! No en kyllä saanut edes selville että minkä kokoinen kaupunki se oli. Mutta jos kaupungissa ei ole kirpputoria, niin se ei ole mikään kaupunki. Ja ilman kirppareita on tylsää, koska Seppälissä ja Lindexeissä on aina ne samat vaatteet(no, tosin tuota laukkua en Joensuun Seppälässä ole nähnyt, hmm..)
Raitaa, taskua, neppareita. Kesäpaitojen metsästys kannattaa aloittaa jo nyt!
Onnistuin siis myös käymään laskettelemassa ilman suurempia vammoja. Ennätys sinänsä :D
Aloitin orastavan rakkauden Sante Kaakaoihin. Pakko ostaa päärynälikööriä! Sitten joskus, kun on rahaa(tai pääsee Viroon håh)
Pääsin jopa itsekin kuvaan, kun sisko räpsi n.102937 kuvaa kuin paparazzi. Kuvasta näkyy myös jokakeväisen keltaisuusepidemian levinneisyys hatussa ja perintöhuivissa!
Rinteiden alkupäässä(loppupäässä? No sieltä kuitenkin mistä lähdetään ylöspäin.. Suomen kieli hyvin hallussa!) oli kiva Pirtti-kahvila. Hirsimökit, ah!
Vähän finger-buffettia ravintolassa torstaina! Mozzarellatikkuja, sipulirenkaita, leipäjuustoa, melonia, salaattia... Mmmmmmmmmm.
Alkoi muuten melkein-boikotti Hesburgeria kohtaan, kun söin niiden Fish 'n Chipsejä. Ehkä kamalinta kalaa, mitä oon ikinä syönyt. Melkein-boikotti siksi, että Marianne-pehmis häivytti kalan maun lähes kokonaan. Mutta silti! No ylipäätäänkin roskaruoka on....No, roskaruokaa(IHAN TOSI). OIKEA KOTIRUOKA ON SE JUTTU!

...ja taas sisäinen mummoni lähti liikkeelle. :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, on Sotkamossa kirpputori! Mie kävin siellä viime syksynä shoppailee (olen Kajaanista, nyt asun Joensuussa) ja kyllä sieltä kirpputori löytyi vaikka kirkonkylä onkin!

Noora kirjoitti...

Anonyymi: Ah, en varmaan selittänyt tarpeeksi selvästi tekstissä: kirpputorilla juuri kävinkin Sotkamossa! :D Ja sieltä nuo paidatkin löytyivät - eli aika hyvä vieläpä :)