9. maaliskuuta 2011

Biletystä, hot shotteja ja mustelmia

Otsikosta saa vähän sellaisen kuvan että tää miun hiihtoloma Vuokatissa on kunnon kännäystä. Oikeesti tultiin tänne siskon ja sen perheen ja muutaman muun kanssa laskettelemaan, hiihtämään ja syömään, ja sen sellaista. Oon ollu kyllä läkähtymässä tämän duracell-pupuperheen perässä, tämänkin päivän ohjelma on tässä:
8:30 herätys
10:00 hiihtämään 5km
12:00 syömään
13:00 rinteeseen
15:00? MegaMarkettiin(vai mikä ihme se nyt oli, sellanen halpahalli nyt kuitenkin)
17:00 mökkiin
Ja nuo vielä lähti uudestaan rinteeseen!! Mie jäin tänne mökkeröön datailemaan vielä ja nuolemaan haavojani(noin kuvannollisesti). Tämä extreme-laskettelija nimittäin innostui lähtemään pomppuihin rinteen viereen(koska minähän EN OSAA OTTAA OPPIA VIRHEISTÄNI), koska eilen se onnistui vielä ihan hyvin! Mutta koska tasapainoaistini on ilmeisesti olematon, onnistuin sitten törmäämään puuhun. Aivan. No en kovasti enkä pää edellä, mutta muistona on ihana kipeä kohta oikeassa kyynärpäässä, ja innolla odotan miltä se näyttää huomisaamuna.

L laittoi paidan päälle ja sanoin: "olen munamies!"
Kokeilin vähän salama+pitkä valotusaika-asetusta, ihan hauskoja kuvia(tosin tämä ei nyt ollut niitä parhaimpia kun en kehtaa laittaa kenenkään naamakuvia)
Hot shots! No sisko osti :D



Illalla mentiinkin sitten junnudiscoon! Hauska kun mökistä oli ravintolaan pelkkää alamäkeä niin sinne pystyi laskemaan pulkalla paikan päälle! Paikalla oli musaa ja drinksui lapsille(alkoholittomia tietysti), ja Dumble-karkkeja kaikille tanssijoille.
Karkin saamisen riemu!
Sinänsä hauskaa että musiikki oli samaa mitä normaalibaareissakin :D
Ja kröhöm, sain itsekin Dumblen kun esitin lasten kanssa hienon sähköiskutanssin xD Onneksi kukaan tuttu ei ollut näkemässä...


Lapset tanssi kyl tosi hyvin!



Tänään ja eilen on ollut aivan ihana sää, kuten kuvasta näkyy!


JOILLAKIN sentään on rento meininki!

3 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Heh, Vuokatissa on kyllä mainiot rinteet laskettelemiseen. :) On vähän haastetta, siellä rinteet on jyrkemmät kuin esim. Ukkohallassa, missä ite yleensä käyn. On vaan niin helvatan kallis paikka, että en hirveen usein Vuokatissa käy. Siellä on kyllä ihan tosi kivoja ne mustat rinteet. ;) Ootko Katinkullassa kerenny pyörähtää?

Noora kirjoitti...

Susanna: No niin on, ja hirveästi erilaisia-myös niitä helpompia rinteitä tällaiselle amatöörille :D Muutaman kerran menin niistä vähän korkeammista ja hyvä kun alas pääsin!! Hirmu liukkaita vielä olivat ainakin loppupäivästä :S
Niinhän tuo Vuokatti kyl oli kallis, mutta sitten en käykään laskemassa koko loppuvuodesta missään niin eihän tuo niin hirveästi haitannut :)
Joo käytiin Katinkullassa myös! Oli vaan ihan älyttömästi porukkaa nii se vei vähän fiilistä, mut kiva paikka kyllä sekin oli!

Susanna kirjoitti...

Joo Katinkullassa on niin vähän suihkuja verrattuna siihen ihmismäärään mikä siellä käy. Miullakin meinaa joskus mennä siellä hermot ku saa jonotella sen 15 minuuttia että yhteen suihkuun pääset. :D