19. maaliskuuta 2008

Aurinko paljasti meille tänään kasvonsa ja maailma näytti heti kauniimmalta

Oikeasti, tänään aurinko paistoi ensimmäistä kertaa suunnilleen viikkoon! Kevät on tulossa jee jee. Tosin sais tulla vähän nopeammin. Haluan jo kesälomalle, nukkua pitkään(huom. miulla pitkään nukkuminen tarkoittaa 9-10) ja herätessä mennä ulkoportaille auringon lämmittäessä ihoa. Ja sitten jäätelö ja mansikat on kanssa yksi asia mitä ikävöin. Mutta no jaa, turha kyllä kesästä haaveilla nyt. On paljon muutakin huolehdittavaa, kuten koeviikko kahden viikon päästä. Pitäis oikeesti alkaa lukemaan. Mut ei jaksa kun pääsiäislomakin alkaa huomenna, ihanaa. <3>
En eilen päässyt koneelle joten tässä eilisen päivän asu - ja tämän päivän asua ei sitten tule :D

Joo päällä siis:
- Ruutupöksyt H&M
- Raitapaita Lindex
- Helmet lahja serkulta
- Toppi joululahja (ainakin)kahden vuoden takaa

Ja miulla kauniit tanssiaskeleet.. :D



Eilen jaksoin jopa tehdä tavallista hienomman kampauksen, koska oli enemmän aikaa- sain herätä vasta kahdeksalta! Se on ihan luXusta ihmiselle, jonka pitää muuten herätä aamuisin 06.07. Tämä ajan paljous johtui siitä, että mantsan tunteja ei ollut ja äitillä oli lääkärivuoro samoihin aikoihin niin se pystyi viemään miut koululle.. :) Tässä siis tämä nuttura jonka sökersin:


Eilen kävin taas mediakurssilla niin kuin joka tiistai, ja otettiin kuvia laatikkokameroilla. Se on niin käsittämätöntä miten ne toimii, siis otetaan pahvilaatikko, maalataan se mustaksi, tehdään siihen nuppineulan kokoinen reikä, laitetaan pimiössä paperi toiselle puolelle, viedään se jonnekin ja annetaan olla 15 min. Sitten siihen tulee kuva. Eilen sain mielestäni hyvän idean- kuvaan itseäni! Mutta arvatkaapa oliko se hyvä idea 10 minuutin päästä, kun piti istua samassa asennossa koko ajan ja perse puutui kun valitsin sitten istumapaikakseni sellaiset ihme tikapuut. Mutta kyllä siitä tuli ihan kiva negatiivi, ensi kerrala tehdään siitä luultavasti positiivi. :) Ja ensi kerralla aloitetaan tehdä animaatiota! Miulla on jo idea valmiina jes! Se on tosi hyvä :'DD

Ja muitakin hyviä uutisia: oon ollu tekemässä sellaista Erilaisuus on hyvästä-lehteä, ja siitä kaikki 1500 painosta saapui tiistaina painotalosta! Se on aika hieno, sillä harvoin on kokoamassa ihan oikeaa lehteä. Mie oon tehnyt siihen seuraavat jutut:

- 20 tapaa ehkäistä ilmastonmuutosta
- the Queen -elokuvan arvostelu
- Tee-se-itse-palsta, jossa tuunattiin tuoli -tein sen serkun kanssa yhdessä
- Sekalaista-palsta, jonne laitoin mm. tuunatun kuvan miun kissasta Lulusta :D
- Plus suunnittelin lehden maskotin Sepin, joka ei oo kyllä miun maailman parasta kynänjälkeä mutta kuitenkin ihan kelvollinen!

En kai mie muuta.


Ei nyt kovin edustava kuva, mutta en jaksanut ottaa uutta kuvaa vain tätä varten joten saa nyt luvan kelvata.

Mut hei, kohta pääsiäisloma! Pääsee syömään suklaamunia! (tai miulla on niitä kyllä vaan yks kun en ruvennu virpomaan tänä vuonna ketään ni piti kustantaa ite)

Pitäkää fiilikset korkeena.



Ei kommentteja: