17. maaliskuuta 2008

What a cake day is this!

Aamulla iski MM eli MaanantaiMasennus niin kuin aina. Mutta kyllä siitä silti selvittiin ja päivästä tuli ihan jees. Tänään olin pimiössä kehittelemässä itse ottamiani valokuvia asiasta enemmän kokeneemman ihmisen kanssa ja hienoiltahan nuo näyttivät! Sellaisilta ihanan vanhanaikaisilta. Siinä on kyllä tiettyä taikaa, kun kehittää kuvat itse kun vertaa esimerkiksi digikameraan, jossa kuvat saa heti ja voi laittaa ne koneelle ja vaikka mitä. Vaikka sekin on ihana tapa valokuvata, niin siinä se kaikki tapahtuu jotenkin niin nopeasti, ettei välttämättä kerkeä nauttia koko hetkestä.

Tällä hetkellä meidän uunissa paistuu kaksi banaanijogurttikakkua. Ne on menossa myyjäisiin, joissa kerätään rahaa Saksan reilileirikoulua varten.
Ach so! Ich gehe aus Deutschland! Ja ja! Supergut! No on miun saksan taidot vähän paremmat kuin tuo antaa ymmärtää.. :'D Kai? No, joka tapauksessa, jotenkin tuntui, ettei muita oikein hirveesti kiinnosta osallistua tuohon koko leirikouluun rahankeräysjuttuun. Ne on varmaan kaikki Pappa betalar- meiningillä lähdössä. Tosin vois miullakin mut en jaksa päästää itteeni niin helpolla. Pitää nyt vähän töitäkin tehdä >:D

No nyt tähän ei tuu kuvaa niistä miun hienoista kakuista, koska koristelen ne vielä tomusokeri-sitruunamehu-yhdistelmällä eikä meillä oo tomusokeria, joten niin.

Laitan tähän nyt aiemmin tekemieni kakkujen kuvia, vähän silmänruokaa hih 8)


Tämä on joku suklaavanukas, Mummo Ankan Keittokirjasta. Miusta tuo koristus onnistu hyvin. Vanukas oli ihan jees, ei mikään hiuksetnostattava makuelämys, mutta on kiva jälkiruokana :)
Tässä sitten jumalaista mango-juustokakkua. Ohjeen pölläsin chocomumilta, ja oli niin ihanaa ettei mitään järkeä! Sellaista raikasta ja muutenkin ihanaa. Tässä hyvä vinkki pääsiäiskakuksi! Tästä kakusta tulee kevät mieleen. :)

Syntymäpäiväkakku, jonka tein isosiskolleni. Suklaajuustokakkua, aivan uskomattoman hyvää(ja uskomattoman rasvaista mutta who cares?) Resepti tuli ystäväni mummolta, joka teki samanlaista kakkua viime kesänä. Itse tein nuo koristeetkin, olen niistä kovin ylpeä! :D

Mutta siinäpä nuo. Bye everybody bye!

1 kommentti:

Turre kirjoitti...

Mainio nimi blogilla! :) Ja tosi taitava taidat olla sekä leipomaan että ompelemaan. Eksyin tänne sattumalta, ja voi olla että jatkan eksymistä. ;D