16. maaliskuuta 2008

Avioliittolupauksia ja kovia bileitä

Tuunasin koko eilisen päivän ja osan tätäkin päivää vanhasta, kirpputorilta ostamasta ylisuuresta paidasta hametta. Paidassa oli ihana , 60-luvun pallokuviointi ja kiva solki, joten pulitin siitä vain 2,5e ja päätin uudistaa hameeksi. Paita alkuperäisenä siis tässä:



Aika kamala mummopaita, eikö? :'D



No niin, kokeilin siis ensin ommella saumuria, mutta yllätys yllätys, en osannut laittaa lankoja oikein ja kankaaseen ei jäänyt mitään jälkeä. Niinpä piti ottaa äidin vanha 25-vuotias ompelukone esille. Siinä se taas nähtiin - kun tekniikka ei pelaa, pitää ottaa perinteiset konstit käyttöön! Eihän se tietenkään tee yhtä siistiä jälkeä kuin saumuri mutta paremman puutteessa käy hyvin. Äiti vähän auttoi muotolaskosten tekemisessä, mutta muuten räätälöin hameen aivan itse. Oon ihan tyytyväinen, paitsi ne muotolaskokset tekee hameen yläosasta vähän pöllön näköisen, joten pidän sen päällä aina pitkää paitaa, heh. No, lopputulos on tässä:


-Bolero H&M
-Keltainen paita H&M
-Hame Kirppis
-Sukkikset Lahja ystävältä

Huomaa kauniit poseeraukseni. Miusta tulee vielä oikeesti joku päivä malli.

Tuo asu päällä kävin myös serkkuni kihlajaisissa. Siellä oli kivaa, oli kakkua ja kaikkea hyvää - ja tietenkin serkkuja! Suunniteltiin vähän serkusleiriä - joka järjestetään kesä-heinäkuussa, mutta eihän se haittaa jos on vähän aikaisessa, eihän? Lisäks pelattiin Texas Holdemia serkun uusilla hienoilla pokerinappuloilla millä lie :'D En kyllä voittanu mut joo, oli se hauskaa! Alla hurjat pelihetket, jossa kaikki miettii huimasti stragedisia siirtojaan.. Ja miulla on oikeesti hyvä ryhti, se ei vaan näy!

Well that's all folks!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Whoa aikas jännä muodonmuutos :) Tiukat ilmeet tossa pokeripelissä kyl :'D