8. helmikuuta 2011

Photoshoppailua ja Luistelua

Terppa vaan kaikki 11 lukijaani(+4 sukulaista)!

Tiedän, en oo taas päivitelly pitkään aikaan, mutta se johtuu yksinkertaisesti siitä ettei miulla oo ollu mitään raportoimisen arvoista asiaa! Mutta viikonloppuna serkkuja tuli käymään. Tehtiin kasvislasagnea ja fetasalaattia(feta on nykyään opiskelijabudjetilla niin harvinaista herkkua niin nyt piti sitten satsata) ja pannukakkua! Jota mie tein ensimmäistä kertaa! Sinänsä ironista, että osaan tehdä kyllä jotain churroja ja tuorejuustokakkuja, mutta sitten niinkin yksinkertainen asia kuin pannukakku oli ihan uutta! No, eka onnistu aika hyvin mut aattelin et se on liian ohut ja sit lisäsin jauhoja ja sit toisesta tulikin aika paksu. Mutta miten vaan, hyvää se oli silti :D

  Sit käytiin luistelemassa.
Yritettiin L:n kaa opettaa E:lle miten jarrutetaan, mut ei se oikein oppinu :D Tässä ylemmässä kuvassa käytetäänkin varmaan jotain vähän erikoisempaa oppimismetodia..!


Nyt seuraa vähän erikoisempia kuvia, sillä koulussa kun oon oppinut vähän enemmän Photoshoppia käyttämään, ni aattelin nyt käyttää tätä uutta luovaa osaamistani luistelemassa ottamiini kuviin.

Ekassa kuvassa E laulaa, siks sillä on niin hassu ilme. Ensin on alkuperäinen kuva ja sitten se übercoolisti muokattu kuva!
Vähän oudosti meni tuo oikea nurkka, miten siihen jäi tommonen väritön alue?? No jaa, huomaa et on amatööri liikkeellä :D 



Eli siis lähinnä layereilla kikkailuahan tuo oli, laitoin kuvan päälle luistelukentän kuvaa ja vähän sävyjä muokkailin.
Sitten on vuorossa Liisa ja sen uusi luoti/pähkinäkulmakoru.
 Näähän vois melkein olla tämmösiä "huomaa eroavaisuudet"-tehtäviä! Eli hatun väri on vaihtunut(ihan tosi?), silmät kirkastettu ja ihoa tasoitettu. 

Sit muokkailin myös omaa pärstäkerrointani - mikäs muu olisikaan sen mukavampaa! 
Tästä kyllä ei nopealla vilkaisulla hirveästi huomaa muutosta kuin silmissä. Mutta ihoa(ja silmäpusseja hmm) myös tasoittelin aika paljon. Lisäksi lisäsin vähän kiiltoa silmälaseihin, uu glamour glamour!

Kyllä tähän kuvanmuokkaukseen jää aikalailla koukkuun! Koska noin helposti saa kaikki ihon epäpuhtaisuudet peitettyä ja silmiä kirkastettua, niin varokaa vaan, kohta tänne tulee sellaisia tosikauniita kuvia uudesta täydellisestä muovi-ihoisesta ja 40-kiloisesta miusta! Muahahaaa.
Tästä kuvasta tykkään hirmu paljon, tähänkin oon käyttänyt sitä luistelukenttää. Laitoin myös takana olevan metsän vähän sinisävyiseksi! On nyt talvista oijjoijjoi :D

No ehkäpä en. Joskus on kyllä ihan hauska kokeilla ja katsoa miltä näyttäisi vaikka ruskeasilmäisenä tai tummaihoisena. Mutta kyllä lehtien kansissa on aika väärin muunnella ihmisten ulkonäköä merkittävästi ja "laihduttaa" julkkiksia langanlaihoiksi - vaikka he ennestäänkin jo ovat kaposia.

Yksi esimerkki aika kuvamanipulaatiosta on tämä Madonnan kuva:
Kyllähän noita ryppyjä on alkanut kertyä Madde-rouvallekin, mutta muokkauksen jälkeen kyseinen naikkonen näyttää ennemminkin 30-vuotiaalta.

Ja näiden epäaitojen kuvien edessä me tavan pulliaiset sitten stressaamme ulkonäköämme. Ehkä pitäisi välillä unohtaa ulkonäön miettiminen ja keskittyä oikeesti siihen mitä tahtoo tehdä.

No, tulipas avauduttua :D Asiaa löytyis kyllä paljon enemmänkin, mutta nyt pitää mennä tekemään siskolle synttärikorttia. 
Morjenss!

Ei kommentteja: