17. helmikuuta 2011

Seikkailuja tilkkurekassa ja kotisohvalla

Eilinen päivä alkoi oikein makoisasti. Heräsin omia aikojani jossain puoli yhdeksän aikoihin, ja aurinko paistoi ihanasti sädekaihtimien lävitse( no kuulostaapa lällyltä :D ). Kirjoitin vihdoin ja viimein kirjeen S:lle Puolaan, ja keitin(mikrossa..) kaurapuurot(löysät) ja söin ne ilman maitoa(koska sitä ei ollut) mutta vadelmien kera(NAM). (Joo joo lopetan nää sulkujen käytöt ihan kohta)

Jaksoin panostaa jopa kampaukseeni, joka näyttää kyllä ihan joltain Taru Sormusten Herrasta-triologiasta kopioidulta tyyliltä. Suippokorvat vaan puuttuu.
On muuten yllättävän vaikea ottaa itsestään kuvia järkkärillä käsivaralla! Sellainen 24/7 valokuvaaja olis ihan kiva. Paitsi aamulla kello 7 herätyksen jälkeen.
Teiniposet rules(not!)


Tänään kävin Novitan Tilkkurekassa kyhäämässä elämäni ensimmäistä Isoäidin neliötä. Kyseessähän on siis Novitan järjestämä tempaus, johon saa neuloa Isoäidin neliöitä, eli tilkkuja, ja päästä Guinessin ennätysten kirjaan virkkaamalla maailman suurimman tilkkutäkin! Valmis tilkkutäkki levitetään Tuomiokirkon portaille(tosin mietin vaan että peseeköhän ne ne portaat ennen kun levittää sen täkin siihen...) ja sitten täkki taas erotellaan ja annetaan pienemmät täkit hyväntekeväisyyteen.

Oon jo ihaillu niitä mm. serkkuni E:n uskomattoman ihanassa tilkkutäkissä, ja viimeinkin tänään pääsin sitä sitten virkkailemaan! Miulla ei ikävä kyllä sattunut kamera mukaan, mutta se rekka oli ihana sisältäpäin, on ihan uskomatonta miten sinne mahtui niin paljon kaikkea! Siellä oli erivärisiä lankoja myynnissä, puikkoja ja koukkuja, ilmaista kahvia ja kaikki mummot parin (pinkin!) pöydän ympärillä. Lisäksi seinillä oli jo virkattuja peittoja, joita esimerkiksi luokat olivat lahjoittaneet projektille. 
Oli se kyllä aluksi helppoa ja sitten vähän hankalaa. Onneks siellä oli apuna riskejä Marttoja! Lisäksi miusta räpsittiin kuvia, on kai niin ihmeellinen näky 19-vuotias virkkaamassa sen mummolauman keskellä, hahahaa. Mut ne kuvat tulee JOKO Novita-lehteen tai blogiin. Tai sit ei kumpaankaan. Katsotaan nyt!

Loppujen lopuksi sain sitten MELKEIN yhden vihreä-valkoisen 15 x 15 tilkun valmiiksi tunnissa. Se varmaan lämmittää kovasti sitä jotain syöpäpotilasta...! Yhyy. Ois pitäny mennä sinne heti aamusta ja skipata Värien vuorovaikutus-tunnit kokonaan. Tai sitten pelastan maailman jollain muulla tavalla kuin virkkaamalla. Onhan tässä vielä aikaa.

 Sitten virkkuukoukusta ihan muihin asioihin. Olin jo pitkään kytännyt sitä netissä, ja kun sähköpostiin viimeinkin tuli tiedote, että sitä oli varastossa, niin olihan se nyt pakko...
Madventuresin ykköstuotantokausi. Ihan parasta!! Katoin tänään Nepali-jakson ja voi että. Vähän kyllä kuvotti ne Frank-kanan ja kilin teurastamiset(söin samalla), ja niitä miun on vähän vaikea ymmärtää. Ja kun ne tekee sitä pari kertaa viikossa, uhraa jumalille eläimiä. 

Mutta, tässä muutamia parhaita paloja Madventuresin jaksoista: 


"No on väkevät pippurit!"

Ei kommentteja: