16. helmikuuta 2011

Vieraita

Yritin jo eilen kirjoittaa tätä postausta, mutta netti ilmeisesti päätti ettei halua toimia Bloggerissa(Facebookissa kyllä toimi!). Mutta. Blogi on nyt viimeaikoina viettänyt vähän hiljaiseloa, koska näinä päivinä koulu = elämä. Hirveästi tehtävää ja kotona ei voi oikein tehdä mitään, koska ei ole Photoshoppia eikä Illustratoria eikä InDesignia. Kuvamanipulaatiot Picasalla ei ihan varmaan vastaa sitä tasoa, mitä koulussa odotettaisiin :D

Mutta palataanpas ajassa taaksepäin viime viikonloppuun, jolloin luokseni tuli siskoni perhe yökylään. Oli siinä ahtamista kun miun pieneen huoneeseen raahattiin kaksi patjaa ja yksi patja oli eteisessäkin! Vietettiin tosi kiva päivä shoppaillen, uiden(uin 200 metriä vaikka ensin luulin et olin uinu 400. En ihan! No ehkä joku päivä..) ja syöden hyvin Rossossa. Huomasin vaan, että siihen kasvistortelliiniin meni miun viikon ruokarahat :D Niinpä on yritetty vähän säästeliäästi mennä tämä viikko. Meinasin olla koko viikon ostamatta mitään(koska onhan miulla kuitenkin kaapeissa kaikkee mässyä), mutta maito loppui kun tein perunavelliä! Ja eihän maatalon tyttö voi elää ilman maitoa. Ei vaan voi.
 Illalla sitten luettiin vähän Miinaa ja Manua(jossa on uuden kuvittajan myötä ihan kauheat kuvat, koska tämä värittääkin tietokoneella eikä käsin! Ei se muuten haittaisi, mutta se näyttää vaan niin kököltä) ja laulettiin talvisia lauluja kuten Rati Riti Rallaa.
 Yö ei kyllä sujunut ihan näin rauhallisissa meiningeissä kuten tästä kuvasta saattaisi luulla. Nimittäin, saman yön aikana tapahtuivat seuraavat asiat:
1. V kuorsasi ja oli kuumeessa
2. Alakerran naapurit pitivät bileitään kello kolmeen
3. Kurkkuun alkoi koskemaan ja piti keittää teetä
4. L yski hirveästi eikä sitä saanut millään loppumaan
5. T saapui juhlista kello viisi yöllä
6. L:n korvaa alkoi koskemaan ja siitä seurasi älytön uikutus

Että ei ihan tavallinen yö - pikemminkin kauheuksien yö!

No onneksi tuli myös aamu. Kuvassa hiukan kärsinyt kasvini-jonka-nimeä-en-tiedä. Se kyllä näyttää joltain Marjatta tai Marja-Leena-nimiseltä. Elättelen vielä toivoa jos se piristyis kun kevätkin saapuu..!
 Seinille on hauska tehdä varjoja kun aurinko paistaa ikkunasta.
Aamutukka. <3
 Käytiin L:n kanssa ulkona leikkimässä kun muut kävivät mekko-ostoksilla. Tapasimme pienen noin 4-vuotiaan sekä hänen äitinsä, ja ne leikkivät pihalla. Heti kun saavuttiin paikalle alkoi tällä pikkuneidillä hirmuinen esittäminen. Hän pyysi meitä käymään linnaansa ja pyysi meitä arvaamaan mitä hänellä oli ruokakomerossaan. Lopulta vastaus oli mandariinikakku(vai oliko se margariinikakku, en oikein saanut selvää), saimme myös pienet maistiaiset tunneleissa ryömimisen lomassa.

Ei kommentteja: